Novinky

Radeton Roadshow 2024 aneb 14 dní plných technologií po celé České republice

Minulý pátek jsme úspěšně zakončili svou dvoutýdenní Roadshow, která probíhala po celé České republice a přinesla našim zákazníkům nezapomenutelný zážitek. Od Jihlavy až po Brno jsme zastavili ve všech klíčových městech, kde jsme měli možnost osobně se setkat s našimi partnery, zákazníky i novými tvářemi, které se zajímají o inovace v oblasti technologií.

22. 10. 2024 |

Zastávky naší Roadshow:

7. 10. 2024 – Jihlava
8. 10. 2024 – České Budějovice
9. 10. 2024 – Plzeň
10. 10. 2024 – Teplice
11. 10. 2024 – Praha
14. 10. 2024 – Liberec
15. 10. 2024 – Hradec Králové
16. 10. 2024 – Olomouc
17. 10. 2024 – Ostrava
18. 10. 2024 – Brno

V každém z těchto měst jsme představili novinky, včetně inovativních detektorů, měřicí techniky a dalších moderních řešení pro lokalizaci inženýrských sítí. Zákazníci měli jedinečnou možnost vidět naše technologie na vlastní oči a dokonce si je sami vyzkoušet. Každý den byl plný zajímavých diskuzí, praktických ukázek, které návštěvníkům přiblížily, jak jim naše technologie mohou pomoci v jejich každodenní práci.

Během celé akce se nám podařilo vytvořit opravdu příjemnou atmosféru. Naši obchodníci byli k dispozici pro jakékoliv dotazy, a tak se návštěvníci mohli nejen dozvědět více o jednotlivých produktech, ale také konzultovat své konkrétní potřeby. Na každé zastávce se naši hosté mohli těšit kromě vnitřní výstavy také na venkovní výstavu kamerového vozu IPEK a plně elektrické dodávky e-Cube od společnosti ROM, která slouží pro vysokotlaké čištění kanalizací. 

Co nás opravdu potěšilo, byla skvělá zpětná vazba od účastníků. Mnozí z nich oceňovali možnost osobního kontaktu, přátelský přístup našich obchodníků a příležitost vidět naše technologie v akci. A nebyla to jen příležitost se učit – někteří návštěvníci si rovnou objednali nové vybavení, které se jim předvedlo přímo na místě.

Tímto chceme poděkovat všem, kteří se k nám během Roadshow připojili. Vaše podpora, zájem a zapojení nás inspirovaly k dalšímu rozvoji našich služeb. Pokud jste nás nemohli navštívit, nezoufejte! Vždycky se můžete obrátit na náš tým, který vám rád poradí a představí naše nejnovější technologie ať už u vás, nebo u nás na našem testovacím polygonu. 

Tým Radeton