Půdní mikrofony společnosti Gutermann

Ing. Ladislav Veselý|17. 5. 2024

Švýcarská firma Gutermann byla založena v roce 1948 pod názvem S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu jako první švýcarský výrobce detektorů netěsností, lokátorů potrubí a ventilů. Od 80. let minulého století se věnuje vývoji a výrobě půdních mikrofonů, korelátorů a snímačů šumu a má v tomto oboru nejedno světové prvenství. Jejich půdní mikrofony se vyznačují jednoduchou obsluhou, vysokou citlivostí a spolehlivostí.

 

AQUASCOPE 2

Lehký, kompaktní dotekový mikrofon s čistým zesílením zvuku.

AQUASCOPE 2 nedělá žádné kompromisy v kvalitě zhotovení, ani v kvalitě zvuku. Pokud hledáte jednoduché zařízení s výjimečnou kvalitou zvuku, toto by měla být vaše volba.

 

AQUASCOPE 3

Digitální půdní mikrofon s vynikajícím křišťálově čistým zvukem a jednoduchou obsluhou. Má nízkou hmotnost a je vybaven bederním popruhem pro větší pohodlí operátora.

Digitální analýza úniku zobrazuje skutečnou hladinu hluku bez vlivu okolních zvuků. Pro usnadnění měření je využíván histogram a pro porovnání je k dispozici posledních osm měření.

 

AQUASCOPE 550

Tento digitální akustický detektor úniků vody byl speciálně vyvinut tak, aby umožňoval nalezení složitých úniků, které jsou obtížně zjistitelné. Má větší zesílení pro detekci tichých úniků, frekvenční násobení pro zlepšení zvuku netěsností u potrubí s velkým průměrem a velký displej zobrazující frekvenční spektrum detekovaného zvuku.

 

EASYSCAN

EASYSCAN je lokátor úniků vody a korelátor v jednom. Inteligentní přístroj pro hledání úniků vody typu "vše v jednom", který je dotykovým půdním mikrofonem a současně korelátorem v jednom produktu.

Ovládá se pomocí smartphonu nebo tabletu díky skvěle vypadající, velmi intuitivní a snadno použitelné aplikaci pro Android. S EASYSCAN dosahují vynikajících výsledků i úplní začátečníci. Velmi jednoduše a rychle změníte svůj EASYSCAN z korelační funkce na funkci poslechu. Do paměti můžete také nahrát všechna svá měření s příslušnou časovou stopou a polohou GPS.


Další příspěvky

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubí včetně lokalizace netěsností. Rakouský technologický guru společnost MTA přináší na trh další vychytávku. V podstatě jde o plovoucí laboratoř poháněnou baterií, která...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024