Školící tour pro ČEZ Distribuce

14. 11. 2023

Radeton v minulém týdnu uskutečnil výjezdní školící tour na lokační techniku od Radiodetection pro našeho zákazníka ČEZ Distribuce. Kolega Petr Svoboda, náš odborník na lokátory, se vydal hned do tří měst.

Třídenní terénní školení bylo zahájeno v Postoloprtech, kde si pracovníci, kteří s lokátory přicházejí v rámci svých povinností do kontaktu, procvičili mimo jiné trénink na zvýšeni bezpečnosti při přecházení vozovek pomocí režimu Minima neboli “hasičů” (viz titulní obrázek).

Druhý den v Ústí nad Labem byla tématem například práce s frekvencemi v situaci, kde je potřeba překonat stínění kovové chráničky přes silnici.

Poslední den v Liberci jsme se přesvědčili s překvapením o dalším využití lokátorů Radiodetection, tentokrát pro relax při práci, kdy lokátor unesl i váhu sedícího dospělého muže :) Opět se tak potvrdila mimořádná výrobní kvalita našich přístrojů. A kromě dalších činností si všichni potrénovali nalezení spojky na VN kabelu označené markerem.

Obrázky ze školení najdete v galerii.

Za účast na školení moc děkujeme a i my jsme se tentokrát dozvěděli něco nového :)


Další příspěvky

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024

Půdní mikrofony společnosti Gutermann

Švýcarská firma Gutermann byla založena v roce 1948 pod názvem S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu jako první švýcarský výrobce detektorů netěsností, lokátorů potrubí a ventilů. Od 80. let minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024