OPGAL EYECGAS® 2.0 - kamera pro optické zobrazení úniků

27. 10. 2023

Radeton se ve střední a východní Evropě stal autorizovaným distributorem inovativních technologií na vizualizaci unikajících plynů z dílny izraelské společnosti Opgal.

Opgal je světovým lídrem ve vývoji a výrobě termokamer a komplexních elektrooptických systémů pro průmyslovou a lékařskou oblast. S více než 40 lety ověřených zkušeností v terénu jsou jejich řešení pro optické zobrazování plynů (OGI), přesná termografie a kvantifikační řešení v kombinaci s vyhrazeným hardwarem, průlomovými algoritmy a jedinečnými softwarovými řešeními světově proslulé.

Jsme opravdu hrdí, že jsme se stali teprve třetím distributorem této společnosti v Evropě a splinili náročná kritéria, která si společnost Opgal na své distributory klade.

Přenosná kamera EyeCGas 2.0 je stvořená pro plošnou kontrolu nadzemních potrubních vedení, regulátorových či předávacích stanic. S novým softwarem umožňuje kvantifikaci úniků a má certifikaci do výbušného prostředí. Kamera ukládá i záznam z měření, navíc se dá obraz v reálném čase streamovat. EyeCGas 2.0 detekuje metan a CO2 a další 400 VOC - prchavých organických polutantů.

První kameru EyeCGas 2.0 jsme si již pořídili a rádi vám ji předvedeme v praxi na vaší potrubní síti.


Další příspěvky

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024

Půdní mikrofony společnosti Gutermann

Švýcarská firma Gutermann byla založena v roce 1948 pod názvem S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu jako první švýcarský výrobce detektorů netěsností, lokátorů potrubí a ventilů. Od 80. let minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024