POLYGON Radeton - odpanění

Jakub Dirhan|20. 7. 2023

POLYGON Radeton zažil další velký milník

Během roku pořádáme celou řadu školení👨‍🎓 zaměřených na trasování kabelů, odhalování poruch na inženýrských sítích, trasování vodovodů a hlavně na dokonalé zvládnutí přístrojů na trasování, ať už kabelů nebo vodovodů. Snažíme se předat ty nejcennější zkušenosti a představit také nové technologie.

Letos jsme poprvé do tohoto bloku zařadili i náš POLYGON Radeton – světově unikátní centrum pro simulaci více než 200 poruch na všech typech inženýrských sítí. Více než 50 účastníků školení vodárenských pracovníků v Brně 🌊 tak mělo možnost poprvé zavítat k nám do tohoto centra a vše si prohlédnout, vyzkoušet a hlavně pochopit význam POLYGONU – kdy skutečný potenciál každého přístroje se projeví až v rukou zkušeného a trénovaného operátora.

A tak se POLYGON stává místem nejen pro trénování, ale také pro sdílení zkušeností, informací a nových poznatků. A ještě jeden význam Polygon přináší – je dobrým místem pro výchovu nové, mladé generace operátorů. Moderní technologie, způsob myšlení a řešení situací – v tom je mladá generace jiná a právě v tom jim je POLYGON nápomocen. Pojmy jako vGIS, satelitní vyhledávání úniků vody 🛰️ apod. jsou jim tak o pořádný krok blíže.

Máme radost, že POLYGON naplňuje svoji roli a že se tak poprvé stalo právě při setkání pracovníků vodárenských společností. Stává se tak místem, kde se potkávají lidé, kteří se starají o inženýrské sítě nebo je plánují, místem, kde mohou načerpat informace a hlavně zkušenosti, které se sbírají mnoho let a usnadnit si tak práci. A to byl náš hlavní cíl.


Další příspěvky

Společné srpnové setkání celého Radetonu

Tradice by se měly dodržovat. Stejně jako pro někoho by to bez kapra na štědrovečerní tabuli nebyly ty pravé Vánoce, pro nás Radetoňáky je zase nemyslitelné, abychom se alespoň jednou ročně nepotkali v celé...

30. 8. 2024

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024