Navštívili jsme společnost DANCUTTER

Jakub Ulbrich|15. 2. 2023

Dancutter - přední výrobce tlačných fréz pro sanaci potrubí

Začátkem února jsme společně s našimi zákazníky navštívili společnost Dancutter v Dánsku - předního výrobce tlačných fréz pro sanaci potrubí. Mohli jsme tak vidět přímo v praxi nejnovější přístroje z nichž mj. zaujaly inovativní robotické řezačky. Přiblížili jsme tak našim zákazníkům tuto technologii, viděli přístroje přímo v akci a mohli si vše vyzkoušet a osahat. A to je neocenitelná zkušenost. 

Do Česka a Slovenská dovážíme frézy Mini Bike, Super Flex a Maxi Flex pro frézování v potrubí od DN50 do DN400 ve vzdálenostech až do 75m. Typickými aplikacemi jsou odstranění vniklých předmětů, zakrácení vsazených přípojek, odstranění betonu nebo otevření zaslepených přípojek v sanačním rukávci.

Prohlédli si zázemí firmy, probrali detaily o mašinách, absolvovali servisní školení a nasáli jejich firemní filosofii postavenou na rodinných principech. Jsme připraveni vám povědět o frézách více a předvést je v terénu, ale také poskytnout vám technickou podporu a plnohodnotné servisní zázemí.

Pokud vás tato technologie zajímá, napište si o více informací Jakubovi (ulbrich@radeton.cz) a podívejte se na náš web, kde najdete více informací.


Další příspěvky

Společné srpnové setkání celého Radetonu

Tradice by se měly dodržovat. Stejně jako pro někoho by to bez kapra na štědrovečerní tabuli nebyly ty pravé Vánoce, pro nás Radetoňáky je zase nemyslitelné, abychom se alespoň jednou ročně nepotkali v celé...

30. 8. 2024

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024