Tam, kde akustika selhává nastupuje SNIFFER

Pepa Pospíšil|8. 12. 2021

Nový H2 detektor SNIFFER 430

Detektor vodíku Sniffer 430 je moderní a velmi praktický pomocník, který ocení všechny vodárenské provozy a své uplatnění najde především mezi instalatéry, topenáři a bazénáři.

V současnosti se vodárenské společnosti snaží hledat i velmi malé poruchy (např. poruchy na přípojkách). Nemusí se však jednat jen o malé poruchy, které nejsou běžnými akustickými metodami dohledatelné. Např. na plastových potrubích nebo v místech s nedostatečným tlakem často akustika selhává.

VODÍKOVÁ ALTERNATIVA
A právě v těchto případech je dobré mít po ruce alternativní metodu vyhledávání. H2 metoda je jedním ze způsobů, jak s vysokou úspěšností dohledat i ty nejmenší úniky z potrubí. Sniffer 430 lze použít na vnitřní i vnější rozvody vody nebo např. podlahové vytápění.

HLAVNÍ FUNKCE

  • - řídicí jednotka s dotykovým displejem
  • - vysoká citlivost od 1ppm
  • - rychlá reakční doba
  • - Bluetooth bezdrátový H2 senzor
  • - nasávací pumpa

Pokud chcete detektor vyzkoušet, řekněte Pepovi:

Produktový manažer

Josef Pospíšil

+420 777 766 655

pospisil@radeton.cz


Další příspěvky

Společné srpnové setkání celého Radetonu

Tradice by se měly dodržovat. Stejně jako pro někoho by to bez kapra na štědrovečerní tabuli nebyly ty pravé Vánoce, pro nás Radetoňáky je zase nemyslitelné, abychom se alespoň jednou ročně nepotkali v celé...

30. 8. 2024

Červen se v Radetonu nesl ve znamení úspěšných školení

V polovině června se konal XX. ročník tradičních třídenních školení na trasování inženýrských sítí v krásném prostředí u brněnské přehrady. Obou akcí se zúčastnilo přes 50 nadšených profesionálů z...

4. 7. 2024